Om Jydeland A/S

Jydeland A/S er en velkendt familieejet virksomhed, der i generationer har produceret og leveret arbejdsbesparende maskiner til landbrug verden over.

Christian Gits Jensen, direktør & ejer.


Christian er direktøren i virksomheden Jydeland Maskinfabrik A / S.

Sammen med sin bror Flemming stræber de på at blive en af de førende danske ledere inden for landbrug. Christian er ansvarlig for den daglige kontakt med vores kunder og leverandører, hvor han sikrer sig at vores kunders behov bliver opfyldt.

Han sørger for at udarbejde leverandørkontrakter, der imødekommer vores og vores kunders behov. Derudover står både Christian og Flemming for området om innovation og udvikling af nye produkter til BOBMAN-familien.

Christian håndterer den daglige kontakt med vores tysktalende forhandlere og vores danske kunder. Christian er meget stolt af, at kunne sørge for at vores kunder altid er sikre på vores produkter, som også bliver tilpasset efter deres behov. Uanset om det er en kundedemonstration eller en bedre forståelse af vores produkter.

For at komme i kontakt med Christian skriv til:
christian@jydeland.dk

Flemming Gits Jensen, direktør & ejer.


Flemming er direktør i virksomheden Jydeland Maskinfabrik A/S.

Sammen med sin bror Christian, stræber de på at blive en af de førende danske ledere inden for landbrug. Flemming er vores grafiske designer, der sikrer at vores leverandører følger vores nye initiativer til vores maskiner gennem hans tekniske tegninger.  Detaljeorienteret er et af nøgleordene, som Flemming sætter stor ære i.

Udvikling er højt prioriteret hos Flemming. da alle nye initiativer skal udvikles til at opfylde vores kunders ønsker.

For at kunne videreudvikle på eksisterende produkter eller skabe nye produkter, har Flemming og Christian en stor nysgerrighed, med stort fokus på at følge med i den udviklingende teknologiske omverden, for at udvide deres viden. Deres innovative og løsningorienteret egenskaber gør, at der opstår magi, når brødrerne sidder ved tegnebrættet.

Til dagligt står Flemming med ansvaret for behandling af det logistiske område med vores forhandlere.

For at komme i kontakt med Flemming skriv til:
flemming@jydeland.dk

Dennis Gits Jensen, Projektleder/konstruktør & medejer.


Dennis er projektleder for nye designinitiativer for vores produkter.

Dennis har en bred viden inden for teknisk tegning og stræber efter at gøre idéer og forslag håndgribelige for og sikrer hele organisationen står med en klar forståelse for initiativerne. Hans rolle er leddet mellem topledelsen og på det operationelle niveau der giver en unik indsigt i den nuværende situation.

Dennis er frontfiguren i vores udviklingsprojekter med stort gåpåmod med føringen af forskellige projekter. Han sikrer at alle interne og eksterne deadlines altid bliver overholdt. Han er kontakt-skaberen, når der skal inddrages nye leverandører til fremtidige projekter.

For at vores produkter kan opfylde vores kunders behov i den bedst mulige kvalitet, ser Dennis en sammenhæng i den interne og eksterne omverden. Han tror på at motivere organisationen uanset stilling og udvikle produkter, der er med henblik på at opfylde vores forhandlere og kunders behov hænger sammen, for at gøre det muligt at producere holdbare kvalitetsprodukter. Med den synsvinkel har Dennis et tæt og stærkt samarbejde med alle ansatte.

For at komme i kontakt med Dennis skriv til:
dennis@jydeland.dk