SUPER
En hurtig og effektiv strømaskine til mellemstore besætninger som kan efter tilvalg leveres enten med dieselmotor eller elmotor. Strømaskinen kan også produceres i en varm galvaniseret variant. 

FRONTLOAD
En hurtig og effektiv selvlæssende strømaskine til mellemstore besætninger som kan efter tilvalg leveres enten med dieselmotor eller elmotor. Strømaskinen kan også produceres i en varm galvaniseret variant. 

MULTILOAD
En tidsbesparende og pålidelig strømaskine til dybstrøelse med vertikalsnegl og transportbånd. Man kan bruge strømaskinen som en lille foderblandervogn. Strømaskinen er velegnet til mellemstore og store besætninger og kan enten leveres med dieselmotor eller elmotor.

PROMAX
​En tidsbesparende og effektiv redskabsbærere-strømaskine der kan køre, hvor pladsen er trang. Strømaskinen er udstyret med LED-forlygte som gør det nemt at køre hele døgnet rundt. Vores Promax kan fås i 1 WD og 3 WD og kan installeres med en dieselmotor eller elmotor. Strømaskinen kan også produceres i en varm galvaniseret udgave.

SELFLOAD
En tidsbesparende og effektiv strømaskine der er velegnet til store besætninger. Strømaskinen er udstyret med LED-forlygte, der giver bedre sigtbarhed døgnet rundt. Strømaskinen er udstyret med en selvlæssende hydraulisk strøkasse og udstyret med en blæser, der gør at strøelsen bliver jævnt fordelt hurtigt og nemt.

POWERLEAD
En tidsbesparende og pålidelig strømaskine der er tilpasset til store besætninger. Strømaskinen er udstyret med LED-forlygte som giver bedre sigtbarhed døgnet rundt. Strømaskinen er udstyret med et bånd i strøkassen, som gør at man strø med gyllefiber og med snittet halm med en længde op til 4 centimeter.

MILKBUS
Vores nye BOBMAN MILKBUS er designet og udviklet til at give kalvene den mælk de har brug for og samtidig doseres mælken, så den matcher hvor meget kalvene skal have.

BOBMAN MILKBUS er baseret på en bærende konstruktion og teknologi fra BOBMAN fremstillet af Jydeland. Den er udstyret med en kraftig elmotor med trækkraft på de 2 bærende hjul.

Mælketanken er fra JH Agro/Mosegaarden.

Dennis Gits Jensen

Salgskonsulent

dennis@jydeland.dk

Tel: +45 86 36 33 00 | +45 20 25 44 09

 

Vi kontakter dig hurtigst muligt.